Eenmalig onderhoud

Blijf optimaal genieten van uw cv ketel: warm water wanneer u wilt en altijd een aangename temperatuur. Dankzij onderhoud aan uw cv-installatie zorgen we ervoor dat uw ketel veilig en betrouwbaar blijft functioneren.

Verklein de kans op storingen
Regelmatig onderhoud is van groot belang als u altijd wilt kunnen genieten van lekker warm water en een fijne temperatuur in huis. Hoe langer u wacht met het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt, hoe groter de kans op storingen wordt. Storingen worden veroorzaakt doordat onderdelen stuk gaan of door vervuiling. 

U kunt bij ons gemakkelijk en snel een eenmalige of periodieke onderhoudsbeurt aanvragen. Wij zorgen ervoor dat uw ketel daarna weer optimaal werkt. Dankzij onderhoud:

   wordt de kans op storingen verkleind
   betaalt u geen onnodige stookkosten, door een optimale inregeling
   draagt u bij aan een beter milieu, dankzij een betere verbranding
   blijft de ketel veilig werken en wordt het risico op koolmonoxide verkleind, dankzij vakkundige controle

Een slecht onderhouden ketel kan niet alleen storingen krijgen, maar kan ook koolmonoxidevergiftiging veroorzaken. Koolmonoxide is een zeer gevaarlijk gas, dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout. U kunt het niet ruiken, proeven of zien. Door een koolmonoxidevergiftiging kunt u bewusteloos raken of zelfs overlijden. Het is daarom van groot belang om uw ketel regelmatig te laten onderhouden. Ook is het aan te raden om een koolmonoxide melder op te hangen in de buurt van uw ketel. 

Veiligheid staat bij Van Zon Verwarming op de eerste plaats. We beschikken over de juiste kennis en kunde om uw ketel optimaal en zeer veilig te laten werken.

Wilt u ook het gemak ervaren van periodiek onderhoud? Wij nemen dan contact met u op, wanneer het tijd is voor een nieuwe onderhoudsbeurt. U kunt een ketel service pakket uitkiezen en daarmee bent u verzekerd van tijdig onderhoud, deskundige service en hulp bij storingen. En alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Contact

STORING MELDEN

Chat openen
1
Hallo
Kan ik je ergens mee helpen?