Installatie

Veilig, duurzaam en energiezuinig. Dat is belangrijk als het gaat om uw cv-installatie. Van Zon Verwarming helpt u als gecertificeerde partij op een vakkundige manier door uw ketel te vervangen of uw ketel optimaal in te regelen en te tunen én uw gasleiding te controleren

Ketel vervangen

Er zeker van zijn dat uw nieuwe CV of HR ketel goed wordt geïnstalleerd en optimaal wordt ingericht? Kies dan voor de installatieservice van Van Zon Verwarming. Wij vervangen uw oude ketel door een nieuwe ketel en sluiten deze aan op uw gas- en waterleiding. De rookgasafvoer wordt vernieuwd en alle onderdelen worden nagelopen en waar nodig vernieuwd, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe ketel.

Ketel tunen

Meer comfort, een hoger rendement én energie besparen? Dat kan dankzij het optimaal inregelen en zogenaamde tuning van uw cv ketel. Tijdens het tunen stellen we uw cv-ketel zo nauwkeurig mogelijk af. Hierdoor wordt uw energieverbruik geminimaliseerd en de warmteafgifte van uw verwarmingssysteem gemaximaliseerd. Er wordt een optimaal verbruiks- en comfortniveau voor u gerealiseerd.

Gasleiding controleren

Ook het regelmatig controleren van uw gasleidingen is verstandig. Door een druktest uit te voeren, kunnen eventuele lekkages opgespoord en verholpen worden. Zo zorgen we voor een veilige woon- en leefomgeving en blijft gas netjes in de leidingen zitten.

Contact

STORING MELDEN

Chat openen
1
Hallo
Kan ik je ergens mee helpen?