Over ons

Betrokken, persoonlijk, meedenkend en kennis van zaken. Dat zijn de woorden die kenmerkend zijn voor Maarten van Zon, eigenaar van Van Zon Verwarming. Met zijn jarenlange kennis en ervaring weet hij vele huishoudens en organisaties uitstekend te ondersteunen. Van Zon Verwarming laat u optimaal genieten van uw cv-installatie.

Onderhoud en service

Maarten van Zon is gestart in 2001 met onderhoud en service werkzaamheden. 

In 2010 heeft hij het bedrijf Van Zon Verwarming opgericht en vanaf dat moment zorgt hij voor een optimale cv installatie bij vele klanten. 

Dankzij jarenlange ervaring weet Maarten als geen ander hoe hij zowel kleine als grote installaties perfect kan verzorgen. Zijn hart gaat sneller kloppen van installatietechniek en hij heeft een grote passie voor onderhoud, service en installatie.

Van Zon Verwarming


✓ 
 Is betrokken en persoonlijk
✓  Heeft ruime kennis en ervaring 
✓  Een echte vakman in huis
✓  Gaat voor de hoogste kwaliteit
✓  Heeft veiligheid op de eerste plaats staan
✓  
Laat u niet teveel betalen

Kies ook voor kwaliteit

Kiest u voor Van Zon Verwarming, dan kiest u voor Kwaliteit. Op 1 april 2023 is de Gasketelwet ingegaan en vanaf dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen. Van Zon Verwarming is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet.

Veiligheid op de eerste plaats

Om het aantal ongelukken door koolmonoxide terug te dringen, mogen werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties vanaf 1 januari 2023 alleen nog worden uitgevoerd door bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn. Kiwa heeft daarvoor de eigen beoordelingsrichtlijn K25000 ‘Certificering preventie koolmonoxide’ ontwikkeld en Van Zon Verwarming voldoet hier volledig aan. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Contact

STORING MELDEN

Chat openen
1
Hallo
Kan ik je ergens mee helpen?